Yhteystiedot

Kiwa Inspecta on Pohjois-Euroopan johtava tarkastus-, testaus-, sertifiointi-, konsultointi- ja koulutusyritys, joka kuuluu suureen euroopalaiseen testaus-, tarkastus- ja sertifiointialan Kiwa-konserniin.

Palvelumme liittyvät kaikki turvallisuuteen ja laatuun ja ovat tärkeässä osassa luomassa hyvin toimivaa yhteiskuntaa. Kiwa Inspecta edustaa juuri tätä − turvallista ja kestävää yhteiskuntaa.

Työskentelemme yhteistyössä asiakkaidemme kanssa voidaksemme parantaa turvallisuutta ja tuottavuutta: vähentämällä riskejä, todentamalla standardienmukaisuutta ja tukemalla asiakkaita laadun ja prosessien parantamisessa. Palveluidemme avulla voidaan tunnistaa piileviä riskejä ja valmistautua ennalta arvaamattomaan ennen kuin riskit muuttuvat turhiksi kustannuksiksi, toimintahäiriöiksi tai pahimmassa tapauksessa henkilövahingoiksi.

Kiwa Inspecta auttaa asiakkaitaan onnistumaan liiketoiminnassaan – kestävämmin ja tuottavammin.

Ota yhteyttä sähköpostilla fi.asiakaspalvelu@kiwa.com

Kiwa Inspecta

SGS-Fimko

SGS Fimko on testannut tuotteita vuodesta 1928 lähtien ja on kansainvälisesti arvostettu testaus- ja sertifiointialan yritys. SGS Fimko on eräs johtavia sähkö-, elektroniikka-, telekommunikaatio, kone- ja kaasualan eräs johtavia testaus- ja sertifiointiyrityksiä Euroopassa. SGS Fimko toimii aktiivisesti myös Aasiassa, missä SGS Fimko ja sen myöntämä FI-merkki tunnetaan hyvin.

SGS Fimko on kuuluu maailman johtavaan testaus, sertifiointi, verifiointi- ja tarkastusyritykseen SGS:ään vuodesta 2000 alkaen, www.sgs.com. SGS Fimko myöntää FI-merkin lisäksi lukuisia muita kansainvälisiä sertifikaatteja, joiden avulla yritykset pääsevät tehokkaasti maailmanlaajuisille markkinoille.

www.sgs.fi

Ota yhteyttä meihin!