Yhteystiedot

Kiwa on yksi maailman johtavista tarkastus-, testaus-, sertifiointialan yrityksistä. Palveluillamme luomme luottamusta asiakkaidemme tuotteisiin ja palveluihin.

Kaikki tarjoamamme palvelut liittyvät turvallisuuteen ja laatuun, ja ovat tärkeässä osassa luomassa hyvin toimivaa yhteiskuntaa. Visiomme on olla edelläkävijä turvallisuuden ja vastuullisuuden kehittämisessä.

Työskentelemme yhteistyössä asiakkaidemme kanssa voidaksemme parantaa turvallisuutta ja tuottavuutta: vähentämällä riskejä, todentamalla standardienmukaisuutta ja tukemalla asiakkaita laadun ja prosessien parantamisessa. Palveluidemme avulla voidaan tunnistaa piileviä riskejä ja valmistautua ennalta arvaamattomaan ennen kuin riskit muuttuvat turhiksi kustannuksiksi, toimintahäiriöiksi tai pahimmassa tapauksessa henkilövahingoiksi.

Kiwa auttaa asiakkaitaan onnistumaan liiketoiminnassaan – kestävämmin ja tuottavammin.

Ota yhteyttä sähköpostilla fi.asiakaspalvelu@kiwa.com

Kiwa Suomi

SGS Fimko Oy

SGS Fimko Oy on yksi Euroopan johtavista testaus- ja sertifiointiyrityksistä, ja varsinkin sähkö-, elektroniikka-, telekommunikaatio- ja konealalla kansainvälisesti arvostettu. SGS Fimko on testannut tuotteita Suomessa vuodesta 1928 lähtien. SGS Fimko myöntää FI-merkin lisäksi lukuisia muita kansainvälisiä sertifikaatteja, joiden avulla yritykset pääsevät tehokkaasti maailmanlaajuisille markkinoille.

SGS Fimko toimii aktiivisesti myös Aasiassa, missä SGS ja sen myöntämät sertifioinnit tunnetaan hyvin.

SGS Fimko on osa maailman johtavaa testaus- tarkastus- ja sertifiointialan yritystä, SGS konsernia.

Tarjoamme maailmanlaajuisia ja riippumattomia palveluja, jotka parantavat ihmisten elämää.

Ota meihin yhteyttä: sgs.fimko@sgs.com

www.sgs.com/fi-fi

Ota yhteyttä meihin!